SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

duminică, 14 februarie 2010

WELLSTAR ROMANIA - Produse bazate pe alge marine.

     "WellStar International GmbH firma germana, prezenta in Austria, Elvetia si Ungaria va ofera urmatoarea oportunitate: -Castig de nivel european, participare din rulajul european, founderpool= procente din rulajul firmei pe viitor. Cei care vor sa devina founder ( venit din rulajul firmei ), sa se prezinte acum. Fiindca genul de afaceri mlm pe internet sunt la inceput, cei care se inscriu printre primii pot fi cei care vor avea de castigat cel mai mult.
      WellStar cauta persoane care vor sa aibe un stil de viata si venituri la nivel occidental. Cu o implicare de cateva ore pe zi, in maxim un an puteti sa aveti din aceasta activitate venituri de mii de euro pe luna. Intra azi in afaceri mlm pe internet cu produse naturiste. Afaceri mlm pe internet-Produse naturiste. Este o oportunitate unica: sa fii intre primii in Romania. Avem produse unice, un concept experimentat bine functionabil si un sistem de instruire din prima mana pentru toti liderii orientati spre succes.
10 MOTIVE INTEMEIATE: DE CE WELLSTAR SI DE CE TOCMAI ACUM ?
1. Perspectiva bine intemeiata si de lunga durata!
2. O afacere simpla in care se poate porni fara pregatire deosebita!
3. Sursa de castig la nivel european part-time sau fulltime!
4. Venitul in crestere succesiva, fara munca mai multa !
5. O intreprindere proprie fara cheltuielili traditionale!
6. Afacere la cheie din start, weboffice si webshop gratis!
7. Un concept experimentat, perfect functionabil!
8. Timing perfect pe o piata de dezvoltare dinamica!
9. Produse naturiste unice la pret foarte avantajos
10. Oportunitate unica pentru atingerea libertatii financiare!"Sursa: www.wellstar.info.ro
    Vi se pare ca ati mai auzit toate astea undeva? Amway,Lv7 sau Econet ? Sau la toti? Este multi level marketing oamani buni. Dupa parerea mea cei care spun ca afacerea lor este cea mai buna gresesc pentru ca toate au ca principiu de functionare mlm-ul. Diferenta consta doar in cateva particularitati legate de produsele si serviciile fiecarei companii in parte. Cei care gasiti interesant Wellstar eu va doresc mult succes. 

Un comentariu: