SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

duminică, 14 februarie 2010

ECONET - O afacere cu produse ecologice.

   "Vă salutăm în numele sistemului ECONET! Firma noastră oferă în România, din anul 2oo5, produse utile din punct de vedere ecologic şi al păstrării sănătăţii, de o calitate superioară şi la un preţ accesibil.

Sloganul nostru: ocrotirea mediului - păstrarea sănătăţii - venit suplimentar

       Ocrotirea mediului înconjurător este un subiect mult discutat, dar ducem lipsă de metode practice. Econet are ca scop găsirea soluţiilor aplicabile în viaţa cotidiană, la nivelul gospodăriilor individuale. Cei care aleg produsele Econet, vor putea economisi o parte însemnată din cheltuielile casnice.
      Păstrarea sănătăţii are o importanţă deosebită în activitatea sistemului Econet. Cu ajutorul suplimentelor alimentare putem îngriji eficient sănătatea organismului. La prezentările organizate, medici recunoscuţi, homeopaţi, iniţiaţi în medicina naturistă, îşi exprimă punctul lor de vedere în chestiuni legate de starea de sănătatea a populaţiei, discută despre prevenire şi importanţa ei. În paginile revistei noastre, oameni de specialitate răspund la întrebări care ne privesc pe toţi, legate de prevenire, protejarea sănătăţii, aplicarea metodelor naturiste.
      Tot mai mulţi parteneri şi cumpărători fideli confirmă că suntem pe drumul cel bun. Nu veţi întâlni produsele Econet pe rafturile magazinelor sau în reclame. Pentru comercializarea acestor produse deosebite, cea mai potrivită metodă este valorificarea directă. În acest fel se realizează legătura personală şi de durată cu cumpărătorii fideli. Informarea corectă, sfaturile în legătură cu produsele sunt recunoscute de clienţi.
      Această formă de cumpărare vă stă la dispoziţie în toată ţara, numai prin membrii reţelei de distribuţie Econet. Sistemul de valorificare în direct cu numele Multi Level Marketing, este cea mai dinamică metodă de comercializare, pentru simplul motiv că oferă tuturor reduceri comerciale şi o sursă de venituri suplimentare. Sistemul Econet oferă pentru toţi membrii săi un câştig sigur, calculabil, fie el suplimentar sau principal. Mulţi îşi găsesc aici calea unei noi cariere, ajungând la poziţii şi venituri considerabile. Suntem siguri că tot mai mulţi ne vor cunoaşte din ce în ce mai bine. Îi aşteptăm cu drag, pe cei interesaţi de sănătatea lor, mediul lor înconjurător, starea lor financiară. 
Salutări prietenoase din partea colegilor sistemului Econet." Sursa: www.econetworld.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu