SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

marți, 8 februarie 2011

SC Net - Un Lyoness mai mic?

       Intr-una din dimineti am fost contactat telefonic de un partener de la LV7 , care ma invitat la el la birou pentru a sta putin de vorba. Nu mi-a spus la telefon despre ce este vorba pentru ca a fost instruit sa nu o faca, iar eu am fost suficient de disciplinat sa nu cer informatii ( www.scnetromania.com/petricabotos). La ora 8 AM ma aflam in biroul prietenului meu inarmat cu multa curiozitate. Dupa cateva amabilitati , acesta a intrat in subiect si a inceput sa-mi povesteasca despre faptul ca a intalnit o noua afacere in sistem MLM si ca ar vrea sa mi-o arate si mie . Mi-a mai zis ca afacerea se numeste SC Net si ca este vorba de ceva similar cu Lyoness , doar ca aici nu era nici un fel de taxa de inscriere a noilor parteneri (cei care stiu Lyoness-ul intaleg la ce ma refer). Inafara de faptul ca sunt mult mai putine costuri decat la Lyoness , eu nu am vazut nici o diferenta , dar totusi de retinut faptul ca Lyoness are in sistem, ca si parteneri , nume mari la nivel international. Iata un fragment de pe site-ul unde se fac inscrierile : " SCNet® nu este concurent nici unui program MLM, căci în sitemul SCNet® nu se vinde nimic concret, ci se dă oportunitatea oamenilor să cumpere ce au cumpărat şi pană acum dar în condiţii mult mai bune pe care le asigură participarea la această asociaţie cu un numar foarte mare de membri, fapt ce asigură avantaje importante la firmele noastre partenere." In concluzie mi-am dat imediat seama ca era vorba de a cumpara ceea ce aveam nevoie , ca si pana acum doar ca fiind in sistemul Sc Net accesezi anumite reduceri (va urma)

Update 29.01.2020. 
     Procedurile prin care poti uza de veniturile obtinute sunt greoaie si "labirintice"mai ales pentru persoanele fizice . Am impresia ca au fost create doar pentru "initiatii" din corporate-ul companiei , ori ar trebui sa fie usor accesibile si usor de insusit. Discount-urile la partenerii comerciali pe produse de larg consum sunt extrem de mici. 2.5% dintr-un adaos mediu 30% ? Se bat cu caramida in piept ca iti vor asigura o dobanda imensa la PP-urile depuse insa nu mentioneaza in conferintele online, de unde vin acesti bani . Va spun eu: "aduci in sistem doi oameni noi , care aduc alti doi"si tot asa , fiecare cu cate 660 de lei si din aceste sume ti se contabilizeaza niste bonusuri mai consistente. Pai normal ca iti asigura o dobanda substantiala daca vin bani continuu la baza. Personal detest genul acesta de abordare in MLM , deci eu zic "pas" daezvoltarii acestei afaceri. Partea cu cumparaturile de la partenerii comerciali hai sa zicem ca nu suna rau idee insa treaba cu PP-urile pute a "roata tiganeasca"(fara intentia de a jigni vreo etnie).

Un comentariu:

  1. SCnet va avea un succes mult mai mare si venituri mult mai considerabile.Daca va inregistratii este necesar acest id:116468

    RăspundețiȘtergere