SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

joi, 10 februarie 2011

LADYS (METROPOLITAN) - O afacere simpla cu produse la pret accesibil pentru toata lumea.

       Daca in afaceri cum sunt Amway , Lv7 , Forever , Econet , etc., aveti nevoie de o mica investitie de bani cuprinsa intre 145 lei si 1000 lei , in functie de ce doresti sa obti din aceste activitati , iata ca avem astazi si afaceri mlm fara taxa de inscriere , ba chiar primul catalog este gratuit . Este vorba de Metropolitan , unde avem la dispozitie o afacere la cheie. Marturisesc cu maxima sinceritate ca este cea mai simpla afacere mlm din cate am intalnit pana azi. Te inscri gratuit pe:
http://interspire.distinctgroup.net/mailer/link.php?M=100507&N=14&L=20&F=H , iti comanzi imediat primul catalog care este tot gratuit si in functie de necesitatile fiecaruia din familie iti faci comenzile. Comanda minima pentru livrare gratuita este in valoare de 100 lei (132 lei la pret fara disc.). In urma inscrierii in sistem beneficiezi la toate produsele de o reducere de 25%. Punctele de loialitate sau bonusurile din structura sau reteaua construita se calculeaza astfel:

- 10% de la nivel 1

- 5% de la nivel 2.

- 2.5% de la nivel 3;

- 1.25% de la nivel 4;

- 0.63% de la nivel 5
 http://interspire.distinctgroup.net/mailer/link.php?M=100507&N=14&L=20&F=H   De la nivelul 1 primiti 10%.Daca prietenele dvs. vor recomanda la randul lor magazinul www.Ladys.ro, puteti dubla aceste puncte si aduna pana la 20% din nivelul 1.Cand se plaseaza o comanda punctele de loialitate se regasesc in Puncte potentiale. Cand comanda este incasata suma dispare din Puncte potentiale si se regaseste in Puncte de loialitate confirmate.


     De ce am zis ca-i simpla ? La ce preturi au produsele nu mai este nevoie de munca de lamurire cu potentialii clienti , nu ai target , nu faci prezentari de produse , nu ai nevoie de instruire speciala si nici macar nu este nevoie ca tu personal sa vinzi ceva. Toata lumea consuma , doar ca acum ai de ales: mergi in continuare la magazinul din cartier si cumperi cu pret de 100% sau stai comod in fata calculatorului si comanzi cu 25% reducere. Apoi dai link-ul de inscriere in toata baza ta de adrese de email si cine vrea economie se inscrie iar cine vrea sa se plimbe prin magazine nu se inscrie. La 10 comenzi intr-o luna din reteaua ta , tu iti cumperi gratis pentru consumul propriu. Daca reteaua merge si in adancime atunci vei incepe sa inregistrezi si profituri. Probabil cineva doreste sa-mi spuna ca este o afacere de "bani putini" atunci trebuie sa fie de acord cu zicala: "cine nu apreciaza putinul nu merita multul" sau "orice afacere incepe cu primul dolar". Ma gandesc acuma ce ar insemna pentru o persoana cu salariul minim pe economie ca la un moment dat o serie de consumabile sa le poata achizitiona cu 25% mai ieftin . Dar gratuit ? Dar sa primeasca si 2-300 de lei pe luna din acest business ar conta pe langa cei 600 , 700 sau 800 de lei ? Credeti-ma ca da , foarte mult. Intrebati acest lucru persoanele pe care le stiti si sunt la un astfel de nivel salarial. E complicat? Deloc. Personal ma bucur ca exista o posibilitate de a realiza un venit suplimentar si pentru oamenii cu salarii foarte mici si care nu pot investi sume de bani fie si de ordinul sutelor de lei in demararea altor afaceri mlm sau nu . Toti consumam , cred ca este timpul sa gestionam bugetul familiei cu mai multa responsabilitate , este probabil sutul in fund pe care ni-l da criza sau partea plina a paharului. Succes.
http://interspire.distinctgroup.net/mailer/link.php?M=100507&N=14&L=20&F=H

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu