SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

joi, 10 februarie 2011

LV7 - Informatii de ultima ora.

     Prepaid - Planul economiilor dvs!
• Cu creditul initial de 20.16 € vorbesti in orice retea de telefonie fixa si mobila, nationala sau internationala, la tarife de exceptie cu ajutorului softului X-lite sau XSipPhone instalat pe computerul sau telefonul tau mobil.
• Poti fi apelat din orice retea de telefonie fixa sau mobila, natioanala sau internationala cat timp esti online cu softul instalat pe un computer sau un telefon mobil.
• Apeluri nelimitate in reteaua noastra globala!
• Fara taxa lunara, cu posibilitatea realimentarii contului prepaid, dupa epuizarea creditului initial.
Prietenii si familia vor apela un numar de telefon fix, ceea ce le ofera o economie.
Beneficiati de serviciile noastre excelente cu TelGen CallMe.
“TelGen Simple” - 5 €/luna - Solutia ideala pentru un abonat calculat!
• Platesti 5 € si vorbesti de 6 € in orice retea de telefonie fixa si mobila, nationala sau internationala, la tarife de exceptie.
• Minute nelimitate in reteaua noastra globala!
• Cu doar 5 €/luna, NECC Romania TelGen Simple iti ofera aproximativ 240 minute in majoritatea retelelor fixe din lume sau 60 minute in retelele mobile din Romania si apeluri nelimitate in reteaua noastra globala!
Acest plan, impreuna cu tarifele de exceptie pentru apelurile internationale, reprezinta solutia ideala pentru un vorbitor moderat.
Beneficiati de serviciile noastre de exceptie cu NECC Romania TelGen Simple!
“TelGen Practical” - 10 €/luna - Cel mai apreciat plan TelGen!
• Platesti 10 € si vorbesti de 12 € in orice retea de telefonie fixa si mobila, nationala sau internationala, la tarife de exceptie.
• Minute nelimitate in reteaua noastra globala!
• Cu doar 10 €/luna, NECC Romania TelGen Practical iti ofera aproximativ 480 minute in majoritatea retelelor fixe din lume sau 130 minute in retelele mobile din Romania si apeluri nelimitate in reteaua noastra globala! Acest plan, impreuna cu tarifele de exceptie pentru apelurile internationale, reprezinta solutia ideala convorbirile dvs. zilnice.
Profitati de serviciile noastre exceptionale oferite prin NECC Romania TelGen Practical!
“TelGen Premium” – 15 €/luna - Solutia ideala pentru o comunicare zilnica!
• Platesti 15 € si vorbesti de 18 € in orice retea de telefonie fixa si mobila, nationala sau internationala, la tarife de exceptie.
• Minute nelimitate in reteaua noastra globala!
• Cu doar 15 €/luna, NECC Romania TelGen Premium iti ofera aproximativ 720 minute in majoritatea retelelor fixe din lume sau 200 minute in retelele mobile din Romania si apeluri nelimitate in reteaua noastra globala! Acest plan, impreuna cu tarifele noastre extrem de competitive pentru apelurile internationale constituie solutia ideala pentru convorbirile cu cei dragi. Profitati de serviciile noastre exemplare prin NECC Romania TelGen Premium!
DETALII ABONAMENTE PERSOANE JURIDICE

“TelGen Business 500” - 10 €/luna - Comunicati la preturi competitive!
• Platiti 10 € si vorbiti de 12 € in orice retea de telefonie fixa si mobila, nationala sau internationala, la tarife de exceptie.
• Minute nelimitate in cadrul retelei noastre globale pentru a va extinde afacerea la nivel global.
• Cu doar 10 €/luna, NECC Romania TelGen Business 500 va ofera aproximativ 480 minute in majoritatea retelelor fixe din lume sau 130 minute in retelele mobile din Romania si apeluri nelimitate in reteaua noastra globala! Acest plan, impreuna cu tarifele noastre internationale extrem de competitive, va ofera solutia ideala pentru comunicarea zilnica, la un pret accesibil.
Profitati de serviciile noastre excelente cu NECC Romania TelGen Business 500!
“TelGen Business 1000” – 20€/luna - Mentineti legaturile si dezvoltati afacerea!
• Platiti 20 € si vorbiti de 24 € in orice retea de telefonie fixa si mobila, nationala sau internationala, la tarife de exceptie, pentru a tine legatura cu clientii si partenerii de afaceri.
• Minute nelimitate in cadrul retelei noastre globale pentru a va extinde afacerea la nivel global.
• Cu doar 20 €/luna, NECC Romania TelGen Business 1000 va ofera aproximativ 960 minute in majoritatea retelelor fixe din lume sau 260 minute in retelele mobile din Romania si apeluri nelimitate in reteaua noastra globala! Acest plan, impreuna cu tarifele noastre internationale extrem de competitive, va ofera solutia ideala pentru comunicarea zilnica, la un pret accesibil. Profitati de serviciile noastre excelente cu NECC Romania TelGen Business 1000! TelGen Business 1500 - 30 €/luna - Un profit mai mare pentru investitiile dvs!
• Platiti 30 € si vorbiti de 36 € in orice retea de telefonie fixa si mobila, nationala sau internationala, la tarife de exceptie, pentru a tine legatura cu clientii si partenerii de afaceri.
• Minute nelimitate in cadrul retelei noastre globale pentru a va extinde afacerea la nivel global.
• Cu doar 30 €/luna, NECC Romania TelGen Business 1500 va ofera aproximativ 1440 minute in majoritatea retelelor fixe din lume sau 400 minute in retelele mobile din Romania si apeluri nelimitate in reteaua noastra globala! Acest plan, impreuna cu tarifele noastre internationale extrem de competitive, va ofera solutia ideala pentru comunicarea zilnica, la un pret accesibil. Profitati de serviciile noastre excelente cu NECC Romania TelGen Business 1500!  Va dorim mult success in noul Program.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu