SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

marți, 28 ianuarie 2020

Porneste , Dezvolta , Maturizeaza , Stabilizeaza...si esti liber.
(Pentru aceia care inca mai au dubii)

    Mai mereu sunt intrebat , in timp ce prezint planul de marketing unei persoane: "si io trebe sa caut alti oameni care sa cumpere, si is platit din cumparaturile lor ? No , asta-i piramida sau rota tiganeasca ". Sa studiem putin fenomenul:
   Afaceri clasice. Te duci si depui un CV la o firma de distributie produse alimentare si menaj . Departamentul de resurse umane iti va studia atent CV-ul inainte sa fi selectionat dintr-un teanc imens. Apoi esti invitat la interviu , ocazie cu care afli ce trebuie sa faci , cat va fi salariul si programul de lucru . Pe langa portofoliul de clienti deja existent , ai target 6 noi clienti pe luna , fiecare cu comenzi de minim X lei in luna respectiva. Pentru salariu fix trebuie sa atingi suma de X lei fara tva. Pentru depasire de target mai primesti si un comision. Daca nu faci targetul trei luni consecutive o sa ai o problema...si un job lipsa. Daca faci treaba buna 5 ani , cresti vanzarile cu 200% , castigi bine , primesti cea mai buna masina din flota firmei , ajungi director de vanzari etc. Dar ce se intampla daca pleci din firma ? Portofoliul tau il preia noul angajat. Daca vei sta acasa vei mai face bani din ceea ce ai construit in firma angajatoare ? Eventual daca ai cumparat-o intre timp. Deci nu mai muncesti , nu mai vin banii. De pensionat nu mai zic nimic , caci e cale lunga si cu emotii. Corect pana aici ?
    Afacerea Amway. Nu vrea nimeni CV-ul tau ci doar un buletin pentru deschiderea contului de cumparaturi online. Aici vei fi proprietar pe afacerea ta , nu angajat. Daca mai ai si 20 de prieteni care ar vrea sa se implice , vor avea toti posibilitatea s-o faca , toti cu sanse egale. Nu vei fi doar tu selectionat. Asa cum am mai spus-o , vei avea o echipa de sprijin , o scoala de afaceri si un furnizor de top. Singura necunoscuta din aceasta ecuatie esti tu. Ca si in afaceri clasice , nici amway nu plateste nonrezultatele. Nu ai target dar trebuie sa incepi sa muncesti. Rezultatele tale nu vor fi doar rezultate individuale , ci vor fi influentate de intreaga echipa din care faci parte. Daca intr-o luna nu ai putut muncii din varii motive , nu vei fi penalizat sau concediat. Programul ti-l faci singur . Limita de castig nu exista. Treaba ta este sa-i gasesti pe acei care cauta o astfel de oportunitate , fie pentru produse de calitate , fie pentru un venit suplimentar si , de ce nu , pentru a se imbogatii. Dezvolta doua structuri , maturizeaza-le , stabilizeaza-le si pensioneaza-te...peste 5 ani , nu peste 30. Cu minim 700 de euro , nu 700 de lei. Gandeste-te !
     Unde-i mai greu ? Dupa mintea mea , usor nu-i nici intr-o barca , nici in cealalta , insa in AMWAY parca-i mai frumos. Stresul e aproape inexistent. Sefi n-ai , tu esti propriul tau sef. E adevarat ca nu primesti masina de serviciu dar daca esti cat de cat implicat iti vei cumpara una proprietate personala. Second pentru inceput , dar e a ta. 
     Nu trebuie sa lasi totul si sa faci asta , decat dupa ce iti vor veni suficienti bani din amway incat sa nu mai ai nevoie de job. Relaxeaza-te si fi invatabil. Oricum , tot ce vei invata aici iti va folosi si in viata de zi cu zi. Si asta cu costuri minime.
     In concluzie , deschide-ti ochii obiectivitatii de care poti da dovada si cerceteaza cu simturile tale daca e asa cum am scris sau nu. Ce ai de pierdut ? Succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu