SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

luni, 27 ianuarie 2020

De ce am ales AMWAY ?
Pentru ca:
1.Este nr.1 mondial in vanzari directe.

2.Se afla intre primele 30 de firme din SUA , ca si cifra de afaceri.

3.Produsele comercializate pe aceasta platforma sunt de calitate , cele mai multe fiind ecologice si biodegradabile. Aproape toate au si garantie pe satisfactie. Pot returna aproape orice produs daca nu-si face treaba (n-a fost cazul niciodata).

4.Raport calitate-pret rezonabil , daca analizezi obiectiv.

5.Se afla pe piata de peste 50 de ani.

6.Este partener cu Network 21 , companie de consultanta cu o activitate de peste 30 de ani. Stiu cine sunt fondatorii N21 si sunt mandru sa ma asociez cu asemenea oameni: Jim si Nancy Dornan din SUA.

7.Are unul dintre cele mai corecte si mai solide planuri de marketing. Nu iti pierzi niciodata partenerii din propria structura insa acestia POT CASTIGA MAI MULTI BANI daca lucreaza mai eficient decat mine. Deci , pentru numele lui Dumnezeu , sa intelegem odata pentru totdeauna , NU ESTE O PIRAMIDA . Structurile sunt realizate sub forma de conducta , iar ramificatiile acestora tin de tehnica planului de bonusuri si recompense. In sistemele piramidale nu se ruleaza produse si servicii , ci povesti cu zane , de aceea acestea apar si dispar la fel de repede. Marketing-ul pe mai multe nivele este un concept extrem de eficient doar ca doritorii de inbogatire peste noapte l-au "ajustat" astfel incat sa le serveasca acestora in generarea de profituri ilicite. Cu un cutit poti ucide sau poti taia alimentele ca sa te hranesti. Asa e si cu energia atomica, depinde in ce scop o utilizezi , sa luminezi un oras sau sa-l razi de pe fata pamantului.

8.Nu exista target de vanzari si consum propriu , insa trebuie sa fi constient ca banii vin din miscarea produselor.

9.Nu are taxe de inscriere. Pentru fiecare banut primesti produse.

10.Preturi fara adaos (in medie 30%) pentru partenerii inscrisi.

11.Cu adevarat riscul este zero.

12.Nu poti esua decat renuntand definitiv la contul de cumparaturi . Deci te poti opri cand doresti.

13.Parteneriatul cu AMWAY faciliteaza:
-dezvoltarea personala.
-obtinerea de venituri suplimentare.
-dezvoltarea unei afaceri proprii.
-obtinerea de venituri reziduale pe viata si care pot fi lasate mostenire tip de 70 de ani.

14.Nu intereseaza pe nimeni CV-ul tau. Esti apreciat dupa rezultatele de aici.

15.Ai un furnizor de top (AMWAY) , o scoala de afaceri (N21) si o echipa gata sa te sprijine in instruirea ta si in dezvoltarea propriei tale afaceri . MLM-ul sanatos are la baza principul CASTIG-CASTIG.

    Toate astea nu sunt vorbe in vant. Sunt informatii usor de verificat , dar nu pe internet ci mergand in salile de conferinte , discutand cu liderii. Lideri care au plecat toti de la 3% , fara exceptie (aprox 40 de lei) . Cei care azi sunt in topul liderilor in aceasta afacere , au inceput afacerea cu un portofoliu de 7 produse. Azi sunt peste 450. Nu aveau telefonia mobila si internetul. Azi le avem. In concluzie , nu am gasit nici un alt domeniu care sa ofere atatea avantaje in schimbul a catorva ore de munca pe luna. Am studiat multe afaceri MLM , dar la toate celelalte am gasit ceva care sa ma tina la distanta iar in final sa renunt. Dar toate astea-s despre mine. Tu faci ce vrei. Eu nu stiu ce-ti doresti, dar daca ai macar un vis si cauti un vehicul sa te duca intr-acolo, te astept sa ne dam mana . In doi calatoria este mai dinamica. Eu astazi stiu cum...Tu vrei ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu