SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

luni, 20 iunie 2011

NU SKIN - ba da ! :)

    A venit momentul sa postez si despre aceasta afacere cateva informatii culese de mine personal . Ca in mai toate afacerile in sistem mlm exista si bune si rele . O sa incep cu cele rele astfel incat sa inchei acest articol intr-o nota pozitiva pentru a ma asigura ca ramaneti cu partea buna in minte si nu invers . Nu e grav dar trebuie mentionat . Nu stiu de ce , multi intreprinzatori care desfasoara astfel de activitati inca folosesc metoda "Nu te mint doar nu-ti spun tot". Personal nu am desfasurat aceasta activitate deoarece nu m-a interesat decat sa ma documentez pentru acest articol . Pentru asta am participat , la invitatia unui colaborator si prieten , la un seminar in orasul Cluj-Napoca , unde marturisesc ca mi-a placut ce am vazut . Nu voi intra in amanunte , nu are rost , cel mai bine e sa participi , nu ai ce pierde , nici macar acei cativa zeci de lei care-i dai pe bilet si transport . Merita chiar daca nu te vei implica . Lume buna , informatii pretioase , cunostinte noi , etc. Spuneam ca mi-a placut dar totusi nu m-am implicat si am explicat mai sus de ce . Si pentru ca am decis sa incep cu "vestile proaste" va marturisesc inca o data ca acestea sunt create de oameni si nu de companie sau sistem . Acestea din urma functioneaza impecabil insa uneori factorul uman lasa de dorit . De ce ? Pentru ca , din dorinta de a-si creste grupul / afacerea intr-un timp scurt apeleaza la metode incorecte , ca sa nu folosesc un termen prea tare . Aceste persoane au grija ca noii prospecti sa afle doar avantajele finale minimalizand importanta si complexitatea muncii efective si omitand voit punctarea unor conditii de calificare din planul de marketing . (va urma)

2 comentarii:

  1. Va invit sa cunoasteti noua oferta de afacerei de pe piata romaneasca . este vorba despre afacerea Kyani care inca nu este in Romania dar este in repdeschidere si formarea de distribuitori si colaboratori. Pentru detalii si pentru intalniri contactati-ma la cisgvro@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Pt Seller:
    Te rog posteaza cateva informatii si aici , ca sa stim si noi despre ce este vorba , cateva cuvinte , macar pt ca accept sa-ti faci reclama pe blogul meu :). Oricum , multumesc pt vizita.

    RăspundețiȘtergere