SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

sâmbătă, 6 martie 2010

HISPANIANET - In sfarsit o afacere cu produse alimentare?

     Adevarul este ca mi-am dorit sa am si o afacere mlm cu produse alimentare si ma tot intrbam cand va aparea prima. Am mai spus-o si o mai spun : vreau sa cumpar totul in sistem mlm. Si iata ca au aparut primele semne de viata ale unei astfel de activitati, purtand numele HISPANIANET. Am primit cu aproximativ doua luni in urma un email semnat Mihaela Radulescu fapt care m-a facut sa cred ca ori este o farsa , ori este o posibils "teapa". Dar curiozitatea accentuata care ma caracterizeaza, m-a condus printr-un link catre un site unde doamna in cauza spunea, ca din confortul locuintei poti participa online la prezentarea afacerii , de luni pana joi de la ora 21.00. Pe acel site era in acel moment chat-ul activat si ne-am trezit cativa acolo ca orbul in Braila punand intrebari de genu: "Hei , mai e cineva pe-aici , stie cineva despre ce este vorba ?etc. Asa ca m-am ambitionat si mi-am pus telefonul sa sune la ora 20.50 ca sa vad si eu care-i treaba cu Raduleasca. La ora 21,00 SURPRIZA! Am nimerit in plina prezentare.In casti puteam auzi, iar pe monitor puteam urmari slide-urile care rulau. Sigur ca dupa ce am ascultat 10-20 de minute am devenit serios interesat iar la final am mai ramas in continuare online pentru rubrica "Intrebari si raspunsuri". Am inceput sa pun si eu intrebari iar gazda m-a intrebat cine ma invitat. Dar cum sa-i spun eu ca am fost invitat de Mihaela Radulescu , daca o sa creada ca fac bascalie?  Am decis sa-i spun(puteam sa comunic cu gazda prin chat) si atunci am auzit-o in casti pe doamna care avea si rolul de gazda intreband daca Mihaela Radulescu este online. Abia atunci mi-am dat seama ca era o coincidenta de nume cu vedeta tv si ca nu era nici farsa si nici teapa. Asa am inceput sa aprofundez acest business, si astazi de cate ori o vad pe Mihaela online , daca am intrebari i le adresez prin messenger, si cu toata recunostinta o spun , de fiecare data primesc raspunsuri mult mai ample si mai complete decat m-as astepta. Inca nu m-am inscris , dar voi continua sa studiez mai mult aceasta oportunitate si probabil ca la un moment dat voi face si eu "TRIIIIINK!",adica mi se va aprinde beculetul verde. Intre timp am aflat ca Mihaela are si alte afaceri in sistem mlm , intr-una m-am inscris deja . Imi place sa ma asociez cu oameni hotarati sa scoata capul afara din gramada dominata si incatusata de rutina si inertie. Sper din suflet ca Mihaela sa citeasca acest articol si sa ne cadoriseasca cu informatii suplimentare despre Hispanianet.
http://www.hispanianet.net/afacereata

Un comentariu:

  1. Multumesc de aprecieri ,asa cum ai spus si tu ca vrei sa cumperi (ceeace oricum cumperi) in sistem MLM asa am inceput eu sa caut in imensul INTERNET oportunitati care sa aiba produse care oricum le consum de stricta necesitate si bineinteles sa cistig BANI si INDEPENDENTA FINANCIARA.
    De cind am descoperit sistemul MLM acum 10 ani nu imi inchipui ca pot desfasura o activitate altfel decit in MLM.
    De un an bintui prin Internet in cautarea acelor oportunitati care sa imi ofere un produs care il consum oricum si un plan de compensare bun.
    Asa am inceput cu GDI -domenii web dar nu prea mi sa potrivit ,apoi Metropolitans -dupa mine este Magazinul tau online GRATIS cea mai simpla afacere cu produse cosmetice pe care le cumparam mereu acum putem sa le achizitonam din magazinul nostru cu 25-32.5% discount si cu bonusuri substantiale de la comenzile echipei.
    Acum 5 luni la fel ca Petrica am primit un email ca pot cistiga din alimente de baza nu am inteles initial dar m-am inscris pentru ca era gratuit atunci si am participat la conferintele online ,incet incet am priceput ca o firma Spaniola sa gindit sa faca un MLM cu produse alimentare/nealimentare planul de compensare era bun / acum l-au modificat si este si mai bun ,trebuia sa fac promo si din Dec.2009 cind sa deschis pentru Romania am inceput sa gasesc posibilitatea de a fi activ atunci era o comanda de 50P/195euro acum este de 30P/85-140euro depinde ce cumperi . Momentan fiind la inceput de drum orice afacere are Pionierii ei eu am vrut sa ma numar printre ei chiar daca este mai greu dar asta inseamna PIONIERAT .
    Asa cum acum cumpar din oras produse de la mai multe magazine asa consider si HISPANIANET un magazin alimentar de unde imi cumpar ceeace imi convine dar diferenta este ca acest magazin ma si plateste la ce cumparaturi fac si daca aduc alti cumparatori , eu asa o vad ca Afacere.

    Acum nu trebuie decit o parte din cumparaturile mele si a fam.mele lunare sa le fac in magazinul meu online HISPANIANET http://www.hispanianet.net/afacereata

    Sa aplic un sistem de publicitate prin intermediul INTERNETULUI apoi cei interesati de oportunitate
    MA CAUTA EI PE MINE !

    CUMPARAM ,CONSUMAM facem o echipa de consumatori si CISTIGAM !!!

    "Prefer să am 1 % din eforturile a 100 de oameni decat 100% din eforturile mele" - J. Paul Getty

    Intru mereu la conferinte si gasesc raspunsuri aud noutati este fain ca nu mai trebuie sa ma deplasez ,doar la ora stabilita intru pe link si ascult prezentarea ,pun intrebari daca am .

    Informeaza-te de ce sa ai propriul magazin online :

    http://soniamlmmarketing.ning.com/profiles/blogs/diferenta-intre-magazinul-1

    STUDIAZA ORICE OFERTA, POATE FI OFERTA VIETII TALE

    SUCCES!

    RăspundețiȘtergere