SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

duminică, 17 ianuarie 2010

GDI (Global Domains International)- O afacere globala prost promovata de cei ce "o dezvolta".

     Inca de la inceputul cautarilor mele prin tainele afacerilor pe internet am avut sa intalnesc foarte multe reclame referitoare la GDI si destul de tentant prezentate.Cert este ca desi am fost interesat , nimeni nu a putut sa ma lamureasca "cu ce se mananca" , ce vinde sau daca vinde ceva . Vreau sa intelegeti din capul locului ca prin acest articol nu vreau sa prezint afacerea GDI printr-o lumina nefavorabila , nici vorba , de aceea astept cu mare interes comentarii mai avizate la acest articol. Deci , un posibil sponsor mi-a explicat ca doar trebuie sa ma inscriu cu 10 dolari pe luna si sa inscriu si pe altii astfel eu asi primi pentru fiecare nou partener 1 $  pe luna . La 20 de parteneri noi eu castigam 20 $ din care plateam si abonamentul meu , deci , asi fi avut un profit de 10 $ . Are o oarecare logica pana in momentul in care iti pui intrebarea de ce m-asi inscrie si dece ar face si altii la fel? Daca ma opream aici cu investigatiile asi fi concluzionat ca am de-a face cu un sistem piramidal sau o "roata tiganeasca"moderna. Pentru ca erau cateva zile de gratie m-am inscris dar dupa expirarea acestora nu am platit cei 10 $ pentru ca era doar experimental pentru mine asa ca dupa cateva luni m-a contactat prin email "sponsorul"(cel de dasupra pentru necunoscatori) meu care ma atentionat ca nu am platit (de fapt voia doar sa-mi reaminteasca). Am profitat de ocazie si i-am cerut explicatii cu privire la logica afacerii , adica sa-mi raspunda la acel "dece" de mai sus.Nu numai ca nu mi-a dat explicatii ba chiar nici nu mi-a mai raspuns la email-uri. Dar ca sa fiu cat se poate de obiectiv am aprofundat putin subiectul placand de la ideea ca nimeni nu a fost suficient de explicit. Am intrat pe diverse reclame de pe net care vorbeau despre GDI (nu pot spune ca era promovare) si inafara de faptul ca "este cea mai si cea mai....afacere dintre toate cate exista" nimeni nu imi dadea un motiv de tip economic sa zicem pentru care asi face o astfel de afacere. Pana la urma am gasit si un site care spunea ceva de genu "GDI este cea mai mare companie care isi vinde serviciile de gazduire in sistem mlm. Triiiinnnc.Si s-a facut in sfarsit lumina. Intr-adevar acum parea logic pentru ca pana atunci am tot auzit placa aia zgariata cu dai 10$ si primesti pentru fiecare nou inscris 1$ dar fara un mobil clar mi se parea doar o roata tiganeasca moderna. Sincer ma bucur ca m-am inselat la inceput pentru ca orice abureala in sistem mlm nu face decat sa aduca prejudicii celorlalte afaceri de acest gen dar care sunt legale si profitabile.Pe curand.

Un comentariu:

  1. Mie mi-a trebuit vreo 3 luni sa inteleg cu ce se maninca GDI am inteles pina la urma ca produsul este domeniul web ,nu intelegeam de ce sa platesc 10$ pe luna cind un domeniu este atit sau putin mai mult pe an dar am inteles apoi ca este o afacere nu doar un simplu domeniu inchiriat.
    In orice MLM iti trebuie perseverenta si rabdare iar foarte multi nu au asa ceva de aceea nu reusesc in acest gen de afacere. Pentru mine GDI a fost inceputul afacerilor pe internet ,in acest an de cind am inceput a fost foarte instructiv am invatat multe si mai am de invatat inca multe. GDI nu a fost pentru mine dar sunt foarte multi care au reusit si vor reusii. Eu ma indrept catre ceva mai comestibil asa ca am ales pina la urma afaceri cu produse de consum Metropolitans, Hispanianet si AFSRO
    Succes tuturor in orice afaceri dezvolta mai ales MLM .

    RăspundețiȘtergere