SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

joi, 14 ianuarie 2010

LV7-NECC Telecom - o felie din marele tort al industriei de telecomunicatii la nivel global - patrea a II a.

   Tarile deschise in acest moment pe langa Romania sunt Italia , Spania , Franta , Germania , Polonia , Marea Britanie si Sua. Da , exista Necc in Sua dar pe fir de cupru , in noua varianta americanii vor vorbi prin reteaua romaneasca . In viitorul apropiat Necc Telecom va fi prezenta in toate statele lumii unde legislatia si climatul politic permite. Insa poate da abonamente in intreaga lume unde exista o conexiune de inetrnet avand posibilitatea de a furniza numere de Romania dar acesta este un subiect tehnic si n-as vrea sa intru acum in amanunte.
    Nu stiu ce va doriti voi de la viata insa eu o sa va spun ce ati putea obtine cu ajutorul acestui proiect financiar:
venit suplimentar , libertate financiara , o afacere proprie , mai mult timp liber , venituri pasive pentr batranete . Toate astea le puteti obtine acceptand acest parteneriat cu castig reciproc. Haideti sa vedem care sunt facilitatile demerarii unui astfel de business :
-costuri de pornire mici : de la 0 euro pana la 497 euro in functie de cat de repede doresti sa ajungi la venituri mari , tehnica din nou si nu intram in amanunte , nu acum. Cat va costa azi sa deschideti un chiosc? Minim 3 , 4 , 5000 de euro? Este o diferenta intre 0 , 15 , 120 , 230 , 497 de euro si 3000 de euro?
-fara angajati , avand o pagina web si un birou virtual personalizat care permite inregistrarea noilor parteneri sau clienti online.
-fara livrari de produse.
-obtineti un venit recursiv din retea , luna de luna , prin includerea de noi clienti sau parteneri plus alte 4 tipuri de bonificatii suplimentare.
     Nu descriu categoriile de clienti si parteneri acum pentru ca din 1 februarie vor fi multe nautati deci voi veni atunci cu un nou articol cu conotatie tehnica. Insa vreau sa va spun ca primul castig din aceasta afacere este ca puteti folosi un serviciu pe care la un moment dat nu-l mai platiti din cauza acelui venit rezidual de care va spuneam si care este un procent din toate facturile din reteaua proprie pe care fiecare dintre dumneavoastra o construiti. Cand acele procente vor depasi cuantumul facturii dvs deja intrati pe profit si acei bani vor intra in contul dvs.
     Am sa va arat putin si denumirea nivelelor in cariera:
Nivel 1 - cu 7 clienti personali = SPONSOR
Nivel 2 - cu 14 clienti personali = LIDER DE ECHIPA
Nivel 3 - cu 21 clienti personali = SUPRVIZOR
Nivel 4 - cu 28 clienti personali = MANAGER
Nivel 5 - cu 35 clienti personali = DIRECTOR EXECUTIV
Nivel 6 - cu 42 clienti personali = VICEPRESEDINTE
Nivel 7 - cu 49 clienti personali = PRESEDINTE
Iata ca la nivelul sapte cu doar 49 de clienti personali compania te recunoaste ca PRESEDINTELE propriei retea . Dar exista un nivel si mai ravnit , CEO sau partener absolvit care se poate obtine prin realizarea unei retele cu o linie de front directa de 70 de parteneri personali care raman in retea timp de un an , moment in care compania iti strange mana si te recompenseaza cu un drept de autor luna de luna toata viata . Nu dau sume pentru ca este si in functie de nivelele de adancime dar oricum va puteti imagina . Este o suma cu patru zerouri in euro din cate am inteles.
    Oameni buni mai sunt multe detalii tehnice pe care n-o sa le insir aici dar va pot ajuta pe cei interesati cum puteti sa ajungeti la cel mai apropiat centru de informare din zona in care locuiti . Solicitati-mi acest lucru si multe alte raspunsuri lasand un comentariu si eu va promit ca am sa respund in cel mai scurt timp.
    Ma astept sa-mi enumerati unii dintre dvs.multe servicii de calitate si la preturi extraordinare de la alte companii si sunt perfect deacord insa nu scapati din vedere ca acolo sunteti doar clienti si platiti luna de luna o factura iar aici o puteti compensa si chiar castiga multi bani in calitatea dvs. de PARTENER.
    In concluzie , cu costuri de pornire modice puteti incepe propria afacere in telecomunicatii la nivel global . Beneficiati de initiere si training gratuit chiar in orasul dvs. Intrati intr-o echipa cointeresata in succesul dumneavoastra . Decizia va apartine iar cei care doriti sa incercati lasati-mi un e-mail la petricabotos@gmail.com . Informatii suplimentare si tarifele abonamentelor mai gasiti pe www.pbotos.lv7global.com si in filmuletele din bara de video unde daca asteptati putin la un moment dat sunt 3 sau 4 filmulete cu dl Daniel Popa de apox.58 de minute. Mult succes in tot ceea ce faceti oameni buni .Pe curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu