SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

AMWAY-Intre investitie si profit partea a III a.

      Va spuneam in partea a II a ca doar facand propria investigatie puteti sti exact ce se poate obtine cu aceasta afacere , ce se intampla acolo . Din proprie experienta va spun si o fac cu toata sinceritatea , am intalnit foarte multe erori"umane" chiar si in grupul din care fac parte. Ma refer aici la acei "indrumatori" care din dorinta de a sari peste desfasurarea fireasca a lucrurilor in functie de fiecare persoana in parte incearca sa forteze intr-un fel mana celor din downline si chiar propria mana. Unii nu inteleg ca aceasta afacere trebuie sa aiba un curs firesc , cum zice Amgad Gabriel : este un maraton si nu o cursa de 100 de metri. Acum sa nu intelegeti gresit ca nu este bine sa-ti asculti sponsorul doar ca trebuie sa ti ochii deschisi si sa faci ce este mai bine pentru tine , nu uita ca este afacerea ta , nu ai sef si nu esti seful nimanui . Deci daca simti ca esti invitat sa te intinzi mai mult decat te tine patura atunci , prietene iti sugerez sa te gandesti de doua ori . Asta nu inseamna ca afacerea nu merge sau ca nu-i buna doar ca trebuie sa fi constient de ceea ce poti si de ceea ce nu . Jim Dornan a creat un sistem foarte eficient dar care nu te invata sa te strangi singur de gat. In concluzie , daca nu ai 10-15 clienti , nu-ti faci parteneri noi cu care sa-ti dezvolti o retea de consum , nu te astepta sa castigi bani , e logic , nu? Acuma din alt punct de vedere privind , trebuie sa intelegem ca indrumatorul nu este cosul nostru de gunoi , nu este consilier financiar si nici matrimonial , este si trebuie sa fie o relatie de castig-castig si mai ales de respect-respect , cu alte cuvinte o relatie echilibrata . Este o realitate faptul ca de multe ori in aceasta afacere se leaga cele mai adevarate si mai solide prietenii si asta este un mare avantaj ce confera o atmosfera de lucru ideala. La fel de adevarat este ca multi dintre noi suntem adevarate pietre de moara pentru indrumatorii nostrii , de cate ori nu sunt pusi in situatia de a trage de noi si in cele mai multe cazuri cu cele mai bune intentii. Deci , oameni buni , este o afacere cu oameni pentru oameni nu cu roboti . Repet , tot ce am scris aici am si trait pe propria piele , stiu cum stau lucrurile. Dar putem sa transpunem aceste aspecte in ori ce domeniu dorim si vom avea aceleasi rezultate.Sa mergem totusi mai departe.
     Va promit ca am sa postez si extrasele de cont personale ca sa vedeti ca se fac bani doar ca trebuie sa "procesezi" putin . Nu va grabiti , impuneti-va propriul ritm. Voi reveni cu nautati . Pe curand.

5 comentarii:

  1. Daca m-ai fi ascultat deja aveai scris un capitol dintr-o carte, avand in vedere cat material ai postat deja pe blog si dupa cum vad eu o sa mai urmeze.Te rog doar sa ai mai multa grija la unele cuvinte. Extrase de cont? Probabil asta ar fi dovada ca afacerea asta chiar merge.( Dar daca unii se gandesc ca sunt falsificate???) Glumesc, dar nu se stie niciodata. See you again.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pt.Nico:
    Iti multumesc inca o data pentru aprecieri si pentru critici.Poate ca intr-o zi te voi asculta,poate inca nu-i momentul.Cat despre extrase asa cum ne invata sistemele mlm nu mi-am propus sa conving pe nimeni nici pro nici contra ci doar imi impartasesc experienta si extrasele la care faceam referire fac parte din experienta mea pe aceasta tema.Te mai astept,see you...

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,

    Am o rugaminte...De unde as putea sa cumpar cartea PIANUL DE PA PLAJA??

    Va multumesc anticipat,

    Cu stima
    Gabriella Mangra

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt Gabriella: Poti cumpara "Pianul de pe plaja" din mai multe surse insa daca doresti pot sa-ti fac eu o oferta. Ma voi interesa la furnizorii mei si in cel mai scurt timp voi reveni cu informatii. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere