SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

joi, 21 ianuarie 2010

AMWAY - intre investitie si profit - partea a-II-a.

      Pentru aceea dintre voi care ati citit partea I a acestui articol ati putut sa va dati seama de un lucru esential . Daca vrei sa fi realmente si corect informat despre un subiect DU-TE ACOLO , vezi singur , asculta singur , daca pierzi sau castigi macar sa fie pe mana ta .
      Pe parcursul acestor trei ani am fost la nenumarate seminarii si mai mari si mai mici unde am avut ocazia sa vad oameni pe care i-am gasit in afacere la nivel de clubul liderilor si in timp , sub ochii mei urcau pe scena cu noi si noi nivele de calificare . Oameni buni , dati-mi voie sa va fac cea mai profunda marturisire . De ce credeti ca acesti oameni aveau o frecventa atat de ridicata in calificari spre deosebire de mine caruia i-a trebuit sapte luni sa faca un amarat de CL . Erau mai ambitiosi ? Poate . Erau mai bine pozitionati in societate ? Poate . Erau mai putin ocupati decat mine ? Se poate si asta . Eu cred ca diferenta consta in dorinta si credinta lor de a realiza ceea ce si-au propus . Acesti oameni au acea flacara in ochi , unica , incomparabila cu alte expresii ale fizionomiei , acea flacara care tradeaza focul dorintei acestor oameni de a ajunge la sosire , de a termina cursa nu doar de a o incepe . Acesti oameni nu-si pun niciodata afacerea lor pe primul plan , pentru ca ei au inteles principiul de functionare a sistemului multi level marketing care ne invata sa ne focalizam pe succesul partenerilor din linia descendenta si al nostru va veni inevitabil . Acesti oameni iubesc cu adevarat oamenii si nu-i folosesc pentru a dezvolta afacerea ci folosesc afacerea pentru a dezvolta oamenii astfel echipele se sudeaza in jurul lor ceea ce nu poate duce decat la succesul reciproc upline-downline. Merita sa privesti cu atentie aceste figuri care urca pe scenele tarii si ale lumii . Lacomia si egoismul au interdictie in aceste sali , pe aceste scene.(va urma)

2 comentarii:

  1. Ai mare dreptate in ceeace spui ,eu prin experienta mea am ajuns la concluzia ca sa reusesti intr-o afacere MLM trebuie sa ajuti si sa te dezvolti o data cu echipa si SUCCESUL este garantat.O afacere MLM este o mare familie dar una fara ranchiuna si rautati ,daca ajuti downline sa aiba succes automat este si succesul tau .
    Cind vad imaginea care ai pus o imi aduc aminte de seminariile la care am participat ce "nebunie" frumoasa este ,ce lucruri interesante inveti ,ce experinte ,dar si aici este un dar nu oricine este facut pentru asa ceva .
    Sunt multe de discutat pe altadata.
    Felicitari inca o data Petrica.

    STUDIAZA ORICE OFERTA, POATE FI OFERTA VIETII TALE

    RăspundețiȘtergere
  2. Pt.Mihaela Radulescu:
    Iti multumesc mult pt aprecieri.Si eu te felicit si "te voi urmarii"permanent.

    RăspundețiȘtergere