SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

luni, 13 august 2012

FM GROUP - Perfect pe timp de criza...

    Am spus "Perfect pe timp de criza" doar de dragul alinierii la gandirea colectiva despre actualul climat social si financiar daca vreti , fara a subscrie neconditionat. Criza despre care se tot vorbeste , din punctul meu de vedere este un mijloc de manipulare extrem de complicat si complex cu actiune in plan social , financiar , cultural , etc insa nu voi intra in amanunte acum , oricum criza mondiala nu e deloc un motiv sa nu faci mai mult pentru tine si familia ta ci dimpotriva. Ba mai mult unii folosesc acest bau bau ca si scuza pentru comoditatea sau lenea de care sufera probabil din totdeauna. 
    Daca cele mai multe afaceri in sistem mlm le-am studiat din interior doar pentru a ma documenta pentru blog , Fm Group mi-a placut foarte tare si m-a determinat sa iau decizia ca voi face bani din asta. Domnului care mi-a prezentat aceasta afacere nu i-a fost deloc greu sa ma inscrie deoarece nu a trebuit sa vorbeasca prea mult. De ce mi-a placut ? Pentru ca desi aveam de-a face cu produse extraordinar de bune si cu un raport pret-calitate-cantitate rezonabil , cu Amway a fost foarte greu de facut bani deoarece m-am lovit de o mentalitate greu de schimbat si eu , hei , voiam sa fac bani nu sa schimb mentalitati...ma rog nu asta era telul principal. De fapt daca te lupti cu mentalitatea oamenilor si influentezi asta spre binele lor castigul financiar ar trebui sa fie o consecinta a acestei activitati. Problema e ca nu am nici timp si nici rabdare sa fac asta . Asa ca am inceput sa-mi doresc un mlm prin care sa se ruleze produse de uz general la un raport pret-calitate adaptat conditiilor si nivelului de trai din Romania , cu alte cuvinte accesibil oricui si cu produse pentru toate buzunarele. Iar Fm Group asa este. Factorul hotarator pentru mine a fost prezenta in sistem a produselor de curatenie. Nu voiam o alta afacere cu cosmetice si parfumuri. De fapt in afaceri de genul asta nu ma bag pentru ca nu sunt pe gustul meu. Eu vreau in afacerea mea produse consumabile fara posibilitatea de a alege intre a le achizitiona sau nu cum sunt pasta de dinti , detergentii , samponul , etc. Fara make up oricine poate trai (daca ar fi nevoit) insa fara sampon , sapun si pasta de dinti va avea o problema , fara detergent de rufe la fel. O prietena draga mie m-a certat pentru aceasta fraza spunand ca-mi voi pune in cap toate femeile care vor citi. Marturisesc ca nu minimalizez importanta machiajului , eu ma refeream doar la situatia in care cineva ar trebui sa aleaga. Sa revenim .va urma...

19 comentarii:

  1. Cum se poate inscrie cineva in afacerea FM ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte simplu , Mihai. In cazul in care doresti sa faci parte din echipa noastra , avem nevoie de o copie de buletin , si cateva date personale cu care iti vom completa o cerere de inscriere. Variantele sunt: consumator (nu iti recomand daca vrei sa faci performanta)sau distribuitor pers.fizica,pfa , srl , etc.Dupa ce te-ai inscris incepe munca in echipa. Pt mai multe detalii , pana voi finaliza postarea , putem comunica prin adresa de email petricabotosfm@yahoo.ro.Astept sa te decizi...Succes ! :)

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt un distribuitor nou si as vrea sa deschid un pfa numai cu produse de la fm group se poate? adresa de email este catalinradu42@yahoo.com astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
  4. Da , se poate. Esti distribuitor nou in FM sau in alt bussines ? Pt ca daca esti in FM atunci PFA-ul se va face pe acelasi cont. Eu m-am inscris ca si persoana fizica dupa care am facut contract si pe srl cu FM pe acelasi cont.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt inscris ca distribuitor nou in FM, la inceputul lui martie, si citind cu atentie regulamentul, ei spun ca produsele nu pot fi comercializate in magazine. Sunt chestii care se contrazic, deoarece tot regulamentul zice ca poti inscrie si persoane juridice ca distribuitori.
      Eu am deja un PF , momentan fara activitate, si as vrea sa-l deschid doar cu produsele lor, exclusiv.
      Intrebarea este: am voie au nu am voie sa comercializez produsele FM in PF meu, dupa ce inreg PF in reteaua mea.
      Va multumesc anticipat daca reusiti sa ma lamuriti in aceasta problema.

      Ștergere
  5. Sunt inscris ca distribuitor nou in FM, la inceputul lui martie, si citind cu atentie regulamentul, ei spun ca produsele nu pot fi comercializate in magazine. Sunt chestii care se contrazic, deoarece tot regulamentul zice ca poti inscrie si persoane juridice ca distribuitori.
    Eu am deja un PF , momentan fara activitate, si as vrea sa-l deschid doar cu produsele lor, exclusiv.
    Intrebarea este: am voie au nu am voie sa comercializez produsele FM in PF meu, dupa ce inreg PF in reteaua mea.
    Va multumesc anticipat daca reusiti sa ma lamuriti in aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da , ai voie sa lucrezi pe pfa , insa , asa cum am spus , tot pe acelasi cont.Spune persoanei care te-a inscris despre intentia ta si roaga-l sa te ajute sa faci demersurile , nu e complicat. Ce nu ai voie este sa vinzi in magazine aceste produse , pe raft cu pretul afisat. In rest , ai voie sa le vinzi oricum dar sa nu fie in magazine cu amanuntul. Cu alte cuvinte vinde oricui produse ca nu-i nici un bai insa nu uita sa te descarci de marfa cand vinzi , adica fa o factura si chitanta. Acum depinde si ce cod caen are PFA-ul tau (domeniul de activitate). Daca te mai pot ajuta cu vreo informatie nu ezita. Succes. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, multumesc pentru raspuns.
      Pf pe care il am are 2 coduri caen, principalul e comert cu amanuntul a textilelor si incaltamintei, iar secundar comert cu amanuntul prin standuri si chioscuri a altor produse. Nelamurirea mea este, daca ma inscriu pe acelasi cont cu pf meu il fac doar magazin de prezentare produse, cum ma pot descarca de marfa daca nu am voie sa vand cu amanuntul?
      Deci, as vrea sa inteleg clar, le pot vinde intr-un spatiu comercial, sau ma integistrez cu pf si vand cu geanta, din usa in usa facand factura si chitanta?
      Ca nu mai inteleg atunci rolul pf-ului?
      Va rog, lamuriti-ma cum faceti dumneavoastra cu srl-ul pe care il aveti inscris ca sa inteleg cum sa procedez si eu.
      Multumesc mult, astept raspuns.

      Ștergere
    2. Daca tu esti partener in mlm-ul respectiv poti sa vinzi "din orice pozitie" doar sa fi ok dpdv legal.Adica facturi si casa de marcat in magazin iar in rest fi creativ :)

      Ștergere
  7. Traieste BIO !
    Alatura-te comunitatii LIFE CARE Romania !
    http://lifecare.iwopop.com/Inscrie-te

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut pe toata lumea care interactioneaza pe acest site.Nu stiu daca ati auzit de afacerea pe care vreau sa o prezint dar dupa parerea mea si a multor experti in domeniul afacerilor MLM CRED CA ESTE CEA MAI BUNA AFACERE MLM care este pe piata in acest moment deoarece aceasta afacere pune la dispozitia membrilor atat o serie de resurse cu ajutorul carora iti poti construi propria afacere online in mod profesionist cat si un plan de compensare foarte bun cum nu prea am vazut in alte afaceri de acest tip.Oricine doreste sa afle detalii complete despre aceasta afacere este de ajuns sa acceseze urmatorul site: http://afaceripenet.net
    Pentru oricine imi devine partener in aceasta afacere pun la dispozitie numai putin de 100 de infoproduse gratis in valoare de aproximativ 5000$.Va astept sa vedeti despre ce este vorba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul dar nu cred ca exista "cea mai buna afacere".Eventual cea mai buna pt tine sau pt mine sau pt altcineva.Cea mai buna e cea care te prinde PE TINE cel mai bine.De exemplu pt mine cea mai buna e Amway si spun asta dupa ce am studiat destul de multe mlm-uri , eu fiind un mare fan al sistelului MLM.Ai grija pt ca "cea mai buna afacere" te poate si descalifica in momentul in care incerci sa o promovezi deoarece toti spunem ca "a noastra e cea mai buna" :).In rest iti doresc succes si sa-ti mearga bine afacerea...

      Ștergere
  9. Afacere in domeniul telefoniei mobile, care in momentul de fata este doar pentru lideri , suntem in primul val de dezvoltare si cautam parteneri de cursa lunga!!
    Accesati urmatorul link: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-28apr-e98572f3dfc.zip pentru a descarca prezentarea afacerii si procedura de inscriere!

    Iar linkul pentru inscriere: http://n-joyclub.ro/bogdan.enasoiu/index.php?route=common/home


    Va doresc o zi frumoasa
    SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut tuturor. Doresc să vă prezint și eu un nou prioiect MLM care abia a intrat în Romania dar care are mare succes in intreaga lume.
    Corporația TianDe – recunoscutul brand internațional, care își duce cu succes activitatea în 27 de țări ale lumii, propune fiecărui om modern o gamă diversificată de produse naturale cosmetice și pentru sănătate, care îl vor ajuta să-și mențină sănătatea, tinerețea și frumusețea pentru mulți ani.

    Gama mare de produse naturale, create prin combinarea secretelor vechi ale popoarelor orientale și utilizarea tehnologiei moderne de înaltă performanță, oferă rezultate unice.
    Compania de sănătate și frumusețe TianDe se îndreaptă cu pași fermi dinspre Est spre Vest, cucerind Europa cu produsele sale unice, cu oportunitățile moderne și no ide afacere și strategia de dezvoltare pregătită până în 2020. Europenii au primit și au îndrăgit produsele Corporației TianDe, iar astăzi și dvs. puteți să vă alăturați acestui proiect, care propune o nouă filozofie de afacere. Puteți, împreună cu noi, să deveniți nu doar frumoși și sănătoși, dar de asemenea să deveniți un om de succes.

    mai multe detalii pe http://afacere.fitocosmetice-tiande.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru cei interesati de cresterea performantei in domeniul vanzarilor clasice dar si in domeniul MLM-urilor , recomand un nume cu un istoric bogat in domeniul vanzarilor si coach-ing-ului din tara si din strainatate. Bruno Medicina

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru cei interesati de cresterea performantei in domeniul vanzarilor clasice dar si in domeniul MLM-urilor , recomand un nume cu un istoric bogat in domeniul vanzarilor si coach-ing-ului din tara si din strainatate. Bruno Medicina

    RăspundețiȘtergere
  13. Cristianlay
    Cristianlay 1 minute ago
    Peste 2000 de produse de bijuterie, cosmetice, parfumuri si ceasuri. Castiga din vanzari sau din formarea unei retele !!! http://www.cristianlay-ro.com

    RăspundețiȘtergere