SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

luni, 17 ianuarie 2011

Lyoness - Informatii oferite de un vizitator al blogului prin email.

"Buna ziua !

     Numele meu este Oprican Gabriel si sunt partener Lyoness.
(Tot ce am scris in acest mail a fost scris personal de catre mine, deci mi-ar placea sa cred ca veti citi in intregime materialul si efortul meu de al scrie nu a fost in zadar. Daca doriti il puteti modifica sau aplica pe blogul dumneavoastra.)
   V-am facut o intrebare pe forumul d-voastra si am aflat ca nu stiti despre Lyoness de aceea as dori, pe cat posibil intr-un mesaj email sa va explic despre ce este vorba.
   Holdingul Lyoness a pornit din Austria in 2003 ( deci putem spune ca suntem totusi la inceput ) si s-a extins pana in prezent in mai mult de 25 tari din europa + SUA,Canada, Mexic, Emiratele Arabe Unite, Dubai si urmeaza inca un val de cateva tari pentru anul acesta.

Romania este in Lyoness din 2006.

     Ideea acestei afaceri MLM este, pot spune din experienta personala pe care am avut-o cu mai multe MLM-uri, printre cele mai simple idei de afaceri deoarece nu trebuie sa vinzi nimic. Membrii lyoness primesc un card gratuit de fidelizare pe care il pot folosi la mii de magazine in toate aceste tari + mii de magazine online. Aceste magazine incheie un contract cu Lyoness prin care ofera o reducere pentru clientii Lyoness intre 4 si 27% . Deci mergem la aceleasi magazine la care mergeam si pana acum ( si nu stiam ca ne dau reducerea asta) dar de acum cumparam cu reducere. Cum se acorda acest discount? Discountul se imparte in mai multe tipuri de comisioane. 1% din cumparaturi se duce la lyoness: 0,9 % direct firmei ( pentru a se intretine, pentru a plati angajatii...)0,1 % se duce la lyoness foundation ( scopuri caritabile ) 1 % revine direct noua in contul de la banca ( deci nu puncte, papitoi de plus sau alte chestii nefolositoare cum primim de la alte firme )0,5 % se duce catre cel care ne-a invitat in sistem , 0,5 % se duce catre cel care l-a invitat pe cel care ne-a invitat pe noi in sistem. ( deci sistem de fidelizare pe 2 niveluri).
    Pana acum s-au impartit 3% din discoutul acordat. Insa sistemul ofera intre 4 si 27 %. Ce se intampla cu restul de discout ( intre 1 si 24%)? Acest discout merge intr-o pusculita in contul nostru la Lyoness si ne va aduce profit mult mai mare, in functie de cat ajutam sistemul sa se dezvolte ( adica sa spunem oamenilor ca magazinele ne dau discout, si sa le face card de discount). Dupa cum am spus mai sus 0,5 % se duce catre cel care ne-a invitat si 0,5 % catre cel care l-a invitat pe el in sistem. Dar si noi primim acest procentaj de la cei pe care ii inscriem si de la cei pe care ii inscriu cei pe care i-am inscris noi. La un calcul simplu, sa zicem ca inscriem doar 10 prieteni care sa faca cumparaturi cu discount. Vor vrea ei sa se inscrie? Eu zic ca da de vreme ce oricum cumparau produse de la aceste firme, insa pana acum fara discount. Deci nu ne v-a fi greu. Sa zicem ca acesti prieteni consuma cu familia lor in medie 615 lei cumparaturi prin sistemul Lyoness ( valoarea este destul de mica, numai daca si-ar face cumparaturile casnice de la CARREFOUR ( care DA, este in sistem) ar cheltui aceasta suma lunar ). Asta inseamna 10prieteni * 615 lei/luna * 12 luni = 73800 lei cheltuiti prin lyoness /pe an * 0.5% = 369 lei/ an castig de la prietenii nostri. Dar daca si ei la randul lor dau informatia mai departe fiecare la inca 10 prieteni ( ceea ce nu e foarte mult) atunci noi vom avea 100 de indirecti. Si daca si acesti cumparatori cheltuiesc prin lyoness tot 615 lei lunar atunci noi vom castiga 3690 lei / an de la acesti oameni. 3690+369 = 4059 lei/ an . Nu sunt multi bani, pentru ca si munca noastra a fost mica, am aratat aceasta oportunitate doar la 10 prieteni. Dar haideti sa aratam la 20 de prieteni, atunci suma deja se dubleaza, ar fi cam un concediu bine meritat de 10 zile undeva in strainatate. Insa am prezentat doar 3 bonusuri pe care le castigam prin lyoness :
1. discout imediat 1%
2. bonus de partener direct 0,5 %
3. bonus de partener indirect 0,5%
    Mai sunt inca 7 bonusuri cu mult mai valoroase decat cele prezentate mai sus. Cele de mai sus sunt pentru cei care nu vor sa se implice, cei care vor sa construiasca aceasta retea, vor avea mult mai mult de castigat. Acum sunt aproximativ 1 600 000 clienti Lyoness in tot sistemul si 150 000 sunt din Romania, deci piata este inca mare.
     Inscrierea in sistem este gratuita si va pot face inscrierea daca doriti, imi trebuie doar datele d-voastra, nume, prenume, adresa, data nasterii, adresa email, nume utilizator pe care-l doriti pentru inregistrare pe site si nr de telefon unde primiti informatii. V-am prezentat sistemul, insa nu v-am spus inca de firmele partenere Lyoness. In primul rand orice firma din Romania poate fi partenera Lyoness, din orice domeniu.
    Firme cunoscute in tara noastra partene sunt : Carrefour, Leonardo, House -of- Art, Fox , Levis, Cavaliere, Hervis Sport, Benzinariile Lukoil, Rompetrom, OMV, Petrom ( deci putem cumpara carburant cu discount ), Nalco, DOMO, Diverta, Kika + alte 1600 firme, toate le gasiti pe siteul oficial http://www.lyoness.ro/
Blogul lor oficial: http://www.lyonessromania.ro/
     Daca sunteti interesat sau aveti alte nelamuriri va raspund cu drag la intrebari. Cu increderea ca veti lua cea mai buna decizie, va multumesc pentru timpul acordat studierii acestui material si va astept cu un feedback.

O zi buna in continuare,

Oprican Gabriel

Ps: A fost o nebunie la Lyoness Sensation 2010 : http://www.youtube.com/watch?v=ixuE-wGBRCE"
     Trebuie sa mentionez ca intreg materialul este opinia si experienta personala a lui Gabriel si nu este cu caracter oficial dar personal ii multumesc. Va invit sa-i adresati si intrebari suplimentare iar pe Gabriel il rog sa va raspunda...daca doreste. 

22 de comentarii:

  1. Multumesc pentru postarea pe blog. Orice intrebare va primi raspuns de la mine! O zi buna tuturor cititorilor blogului !

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Gabriel,

    Am inteles de la tine ca este o afacere profitabila. Citeste despre cipuri RFID si poate vei intelege spre ce suntem condusi noi, dar si copii nostri. Cu drag, un frate...

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar pentru dumneavoastra, cei care administrati blogul, ma rog lui Hristos Dumnezeu sa va lumineze mintea sa intelegeti ca nimic nu se poate zidi pe intuneric.
    Stiu ca nu veti posta nici un comentariu, dar macar tu care citesti mesajul, gandeste fie numai pentru 10 secunde la intrebarea: in ce societate va trai copilul tau daca identitatea omului e anulata prin globalizare?

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut frate Anonim, am citit, stiam de ele, insa nu inteleg asocierea intre cipurile acelea si acest sistem. Lamureste-ma te rog! Eu as compara aceasta afacere mai degraba cu cardurile de debit/credit. Cineva acum cativa zeci de ani a avut o ideea, aceea de a face niste bucatele de plastic, foarte ieftine si sa le imparta la milioane de persoane. Nu conteaza ca aceste persoane in prima faza nu le vor vrea, le vor avea si ele la un moment dat. Cate firme producatoare de carduri exista? Visa, Mastercard ( de departe cele mai mari), Maestro, AmericanExpress. Poate mai sunt si alte mici firme insa nesemnificative, monopolul este detinut de aceste firme. Castiga ele ceva ca au impartit carduri in toata lumea? Castiga foarte bine din comisioane. Si nu au venit la oameni sa le propuna sa fie parteneri, sa castige si oamenii de pe urma asta. Cati romani au respins ideea la inceput ( e satana, e blasfemie, apocalipsa, 666, ne manipuleaza ) si cati oameni au acum card de credit/debit. Probabil si tu ai frate... Lyoness vine si zice: Acum impartim piata, vrei si tu o felie din piata, daca da , hai acum, peste 10 ani nu mai ramane nimic din tortul asta imens. Inca odata te rog sa ma lamuresti cu cipurile, crezi ca aceste carduri contin cipurile respective? Sau? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu m-asi stresa cu frici de genul asta , exista ceva nepretuit pr care nimeni niciodata nu mi-l va putea lua:sufletul.Atentie la televizor fratilor,mai ignorati-l.Pr.Dr.Doreem Virtue scria in cartea ei "Calea purtatorului de lumina":teama colectiva uneori naste dezastre.Maica Tereza a refuzat o data sa participe la o miscare antirazboaie spunand ca va participa doar la miscari propacifiste.Asa ca renuntati sa va mai temeti.Nu va temeti de nimic atata timp cat "obiectivele voastre si metodele de a le atinge nu incalca Legile Universale-Legile lui Dumnezeu si drepturile semenilor nostri"-De la idee la bani,Napoleon Hill.Profit de aceasta ocazie pt a va invita sa vizitati http://libertatespirituala.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce ai citit, frate Gabriel?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca ai revenit pe pagina "frate" si ai citit postul meu, daca esti acelasi Anonim. Eu am citi destul de multe despre aceasta tehnologie, stiu " cum se fabrica" pentru ca sunt inginer software. Important este insa sa-mi explici ce legatura au acele cipuri cu acest card de fidelizare. Chiar te rog sa-mi spui pentru ca nu gasesc legatura...

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriel , din ce oras esti ? Daca vrei sa ne spui...

    RăspundețiȘtergere
  9. Am fost la Bucuresti in acest weekend la un curs tehnic , in 1Decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua,Vreau sa va intreb daca pot lucra cu aceasta firma, momentatn am 17 ani,ce parere aveti despre ea?

    D-lui Petrica Botos:V-am trimis un mail sper sa il cititi si sa-mi raspundeti cand aveti timp.

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand mai veniti in Bucuresti imi puteti da un telefon. Il aveti in primul email. Ati participat la conferinta online insa nu ati adaugat pe blog pareri despre acest sistem... Si nici mie prin mail nu mi-ati mai spus nimic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabriel trebuie sa-ti zic ca mi-am facut o
    foarte buna impresie despre Lyones si mi-a placut ca este un business care nu este foarte solicitant. In curand voi veni cu un articol complet insa momentan am doar 24 de ore intr-o zi , intelegi ce vreau sa zic...

    RăspundețiȘtergere
  13. cum ma inscriu sa fiu in "urma ta"?

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut Claudio! Trebuie sa fii inscris de o persoana din sistem si astfel vei fi "in urma" respectivului. Dn-ul Petrica nu s-a inscris inca, sau cel putin nu la mine, desi de la mine a aflat informatia. Este treaba dansului daca vrea sa-l inscriu eu sau nu. Daca s-a inscris deja te va contacta dansul. Daca nu doreste sa te inscrie, te voi inscrie eu....

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Gabriel

    Am o intrebare intrebatoare :)
    Cand se maturizeaza pozitia si primesti bonusul de maturizare (cei 2000 lei), ii primesti cash sau sub forma de bonuri valorice cu care tot cumparaturi trebuie sa faci si numai de la magazinele din sistem?

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  16. va ofer pozitia mea de partener business in sistemul Lyoness. tel:0733948519

    RăspundețiȘtergere
  17. !!!!! Domnule fara suparare, dar daca sunteti in lyoness ar trebui sa stiti ca nu procedati deloc conform regulamentului Lyoness, intrucat nu aveti voie sa sa va adresati unui numar mai mare de 5 persoane, in cazul asta o gramada, asta e reclama, si in stilul asta riscati sa fiti dat afara din sistem si evident ca nu-i fair, deci rusinica; sper sa cititi mesajul asta si intelegi ca domnul Petrica nu a inteles regulile sistemului care sunt de bun simt pt ca e un sistem de bun simt in care se opereaza cu bun simt pt ca toti ajuta pe toti; app daca sunteti dat afara ar trebui sa stiti ca nu mai puteti intra!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Pt.Anonim: Persoana care mi-a vorbit cel mai in detaliu despre aceasta afacere nu mi-a zis nimic despre "5 persoane",iar in afaceri nu putem lua in calcul fairplay-ul sau bunul simt , eventual regulile jocului.Dar probabil ca Gabriel va veni cu mai multe explicatii.

    RăspundețiȘtergere
  19. De unde naighba a rasarit zvonul asta cu 5 persoane? Am mai auzit pe cineva cu chestia asta (il informase gresit sponsorul sau). Poate va referiti la faptul ca prezentari Lyoness la care iau parte mai mult de 5 persoane au nevoie de acordul Lyoness Romania pentru a avea loc. Asta e alta treaba. Altfel, daca ai chiar 1000 de cunostinte dornice sa intre in sistem, inscrie-i pe toti. Nu exista limita.

    RăspundețiȘtergere
  20. Limitarea la 5 persoane se refera la prezentarile live. Adica, nu ai voie sa te intalnesti cu mai mult de 5 persoane simultan pentru a le prezenta oportunitatea fara acordul Lyoness.

    RăspundețiȘtergere
  21. multi idioti mai sunt pe lume ...ma refer la cei cu comportament de sclav care nu accepta ideea unui castig pasiv si unde mai pui ca acel castig este din propriile lui cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere