SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

luni, 16 august 2010

CONSULTING 4 YOU - Companie imobiliara in sistem MLM.

     In acest articol incerc sa va fac cunoscut un business nou intalnit si pe care l-am considerat foarte interesant , probabil unii l-ati mai intalnit dar oricum informatiile pe care le voi posta vor fi direct de la sursa . Pentru aceasta am stat de vorba cu Carmen Iancu , director de vanzari in judetul Bistrita - Nasaud  , cea mai  "la indemana" si deasemenea dispusa sa ne introduca in subiectul CONSULTING 4 YOU:
P: Carmen , cum ai sau te-a descoperit acest business?
C: Foarte simplu...printr-un simplu click...glumesc...este vorba de o afacere care, potrivit specialistilor si asa cum arata orice piata din lume prospera pe timp de criza de cativa ani incoace, tendintele pietei au aratat ca s-a inregistrat o "explozie" ,daca vrei , a numarului de imobile scoase la vanzare de catre proprietari, insa o diminuare a numarului de clienti ceea ce a generat nevoia de schimbare a modului de lucru al unei companii cu obiect de activitate intermedierile imobiliare si administrarea de imobile pe baza de comisioane sau contract compania Consulting 4 You a realizat aceasta schimbare sau mai bine zis o completare a modului de lucru prin implementarea unui nou concept care se numeste "vanzare direct de la proprietar".Acestea sunt cuvintele pe care le-am auzit de la colega mea Sanda Gabor la prima intalnire si fiind un telespectator fidel al documentarelor de pe canalele de televiziune dicovery mi-am amintit ca am vazut aceasta idee in materialele difuzate si ca este o metoda dupa care muncesc agentii imobiliari din America.
Cu alte cuvinte, am vazut oportunitatea si am indraznit sa visez ca, intr-o zi, voi fi asemenea lor...adica, voi avea un portofoliu de clienti care in momentul in care vor dori sa promoveze un imobil spre vanzare, vor pune mana pe telefon, ma vor suna, iar eu ma voi ocupa de fiecare client in parte, ca si cum as lucra strict pentru acel client.
P: Care a fost primul contact cu Consulting si cand ?
C: Prima discutie cu un reprezentat al companiei s-a realizat pe la mijlocul lunii iulie anul curent. Tot atunci, am vazut si oferta companiei, am consultat site-ul www.consulting4you.ro, iar in acea noapte m-am rugat ca orice crestin si-mi doream foarte mult ca aici sa gasesc posibilitatea de a-mi etala atat cunostintele acumulate de-a lungul experientei mele profesionale dobandite pana atunci cat si posibilitatea de a-mi pune in practica abilitatile inascute . De fapt, doream o "completare" daca vrei a omului de vanzari Carmen Iancu.Dupa o saptamana, am cunoscut-o pe doamna Rodica Pop, managerul companiei , am stat la o scurta discutie, iar din ziua urmatoare aveam contract semnat cu aceasta companie.
P: Dece ar fi interesat un potential client de serviciile acestei companii ?

C: Dupa cum stim, in aceste timpuri, peste 80 % dintre noi, de cate ori ne intereseaza ceva anume, cautam cu ajutorul internetului , adica, daca ne intereseaza un produs anume, sau dorim sa vindem ceva, cautam pe internet informatii despre acel produs: cum arata, cat costa, de unde ni-l putem procura si prin ce metoda iar daca dorim sa vindem ceva cautam sa evidentiem calitatile, avantajele si dezavantajele unui produs ei, tot la fel, atat proprietarii, cat si cei care doresc sa cumpere un imobil, cauta acest tip de informatie.De multe ori si proprietarii care detin spre exemplu o casa intra pe google si cauta oferte imobiliare din aceeasi localitate in care ei detin proprietatea respectiva, aceeasi zona sau zona apropiata, pur si simplu pentru a verifica valoarea la care a ajuns acea proprietate la un moment dat.Compania Consulting 4 You a inteles aceste lucruri, le-a studiat si a gandit un mod de lucru care sa multumeasca atat proprietarii cat si potentialii cumparatori de imobile.In calitate de proprietar de imobile care iti doresti sa vinzi, ai urmatoarele avantaje: vinzi, inchiriezi, promovezi mai rapid proprietatea care este descrisa pe site detaliat, insotita de un set de fotografii, schite si datele tale de contact, corecte si complete. Exista posibilitatea de a modifica fisa proprietatii iar anuntul tau este afisat pana in momentul vanzarii, sau pana la 12 luni
P: Ok , Carmen , am inteles ce poate oferii compania potentialilor clienti insa te rog sa ne spui daca aceasta activitate aduce venituri , adica explica-ne pe scurt ce putem obtine deruland o astfel de activitate ?
C: Evident! Aceasta activitate poate fi derulata in functie de timpul de care dispunem fiecare dintre noi iar veniturile sunt pe masura implicarii si daruirii cu care desfasuram aceasta activitate. Se lucreaza pe baza unui contract de comision, care se semneaza intre persoana care doreste sa lucreze si conducerea companiei in urma unui seminar de instruire. Te intereseaza planul de cariera?
P: Eu propun ca detaliile sa le pastram doar pentru cei interesati care vor posta un coment din care sa intelegem dorinta de a afla mai mult.
C: De acord, insa la avantajele serviciilor mai aveam ceva de completat. De asemenea, se pot posta oferte de imobile de oriunde din lume si pot fi vizionate de orice persoana interesata, care are acces la internet
P: Ce acoperire are compania , clientul poate fi oriunde in tara ?
C: Da , si nu numai, atat vanzatorul, cat si cumparatorul pot fi oriunde in lume, pt ca printr-un simplu click au posibilitatea sa vizioneze cate proprietati doresc, in plus, pentru cei din afara Romaniei este foarte simplu, avand posibilitatea sa vizioneze site-ul in limba lor materna, deoarece portalul are calitatea de a fi tradus in 51 de limbi.
P: In final , te rog sa ne faci un portret robot al persoanei pe care ti-o doresti in echipa.   
C: Aceasta este cea mai simpla intrebare...si raspund cu foarte mare placere, ori de cate ori imi este adresata. Ca orice om de vanzari, pentru a "straluci" am nevoie ca langa mine sa am oameni care sa fie in primul rand motivati, oameni care sa-si doreasca afacerea aceasta, oameni care nu se multumesc sa faca in fiecare zi acelasi lucru, oameni ale caror trasaturi sunt: rabdare, perseverenta, tenacitate, corectitudine, responsabilitate, empatie, optimism, spontaneitate, ....si lista ar putea continua dar ce este cel mai important, toate aceste calitati, abilitati, talente ne conduc pe fiecare dintre noi spre succes.  Fiecare dintre noi, trebuie sa invatam drumul catre succes, caci succesul ni se cuvine fiecaruia, trebuie doar sa ni-l dorim si sa actionam in asa fel incat sa-l atingem. se spune ca atunci cand incetam sa invatam, incetam sa mai crestem! Cand incetam sa crestem, incepem sa murim! Invatarea este un proces de creatie, nu un proces de acumulare a cunostintelor   iar succesul este rezultatul unui proces si nu un eveniment singular. Daca e sa se intample [ sa ating succesul] depinde de mine.           
P: Carmen , iti multumesc pentru aceste informatii deosebit de utile si te astept cu coment-uri si la alte articole de pe http://afaceri-globale-mlm.blogspot.com. Iti doresc mult succes
C: Eu iti multumesc pentru ca mi-ai oferit ocazia de a discuta toate aceste lucruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu