SALA SPORTURILOR DIN BUCURESTI - WEEKEND SEMINAR NETWORK 21 - FEBRUARIE 2008

Fie ca acest blog sa-i ajute intr-un fel sau altul pe cei interesati sa aiba propria afacere in sistem MLM pentru a lua cea mai buna decizie pentru ei.

luni, 31 ianuarie 2011

AMWAY , LV7 SI ASIGURARILE - Trei domenii de activitate diferite

    Astazi m-am gandit sa scriu un articol alcatuit din concluzii pe care le-am adunat de cand am luat contactul cu primul mlm si pana azi. Orice om cu mintea intreaga si cu spirit intreprinzator (va urma)

luni, 17 ianuarie 2011

Lyoness - Informatii oferite de un vizitator al blogului prin email.

"Buna ziua !

     Numele meu este Oprican Gabriel si sunt partener Lyoness.
(Tot ce am scris in acest mail a fost scris personal de catre mine, deci mi-ar placea sa cred ca veti citi in intregime materialul si efortul meu de al scrie nu a fost in zadar. Daca doriti il puteti modifica sau aplica pe blogul dumneavoastra.)
   V-am facut o intrebare pe forumul d-voastra si am aflat ca nu stiti despre Lyoness de aceea as dori, pe cat posibil intr-un mesaj email sa va explic despre ce este vorba.
   Holdingul Lyoness a pornit din Austria in 2003 ( deci putem spune ca suntem totusi la inceput ) si s-a extins pana in prezent in mai mult de 25 tari din europa + SUA,Canada, Mexic, Emiratele Arabe Unite, Dubai si urmeaza inca un val de cateva tari pentru anul acesta.

Romania este in Lyoness din 2006.

     Ideea acestei afaceri MLM este, pot spune din experienta personala pe care am avut-o cu mai multe MLM-uri, printre cele mai simple idei de afaceri deoarece nu trebuie sa vinzi nimic. Membrii lyoness primesc un card gratuit de fidelizare pe care il pot folosi la mii de magazine in toate aceste tari + mii de magazine online. Aceste magazine incheie un contract cu Lyoness prin care ofera o reducere pentru clientii Lyoness intre 4 si 27% . Deci mergem la aceleasi magazine la care mergeam si pana acum ( si nu stiam ca ne dau reducerea asta) dar de acum cumparam cu reducere. Cum se acorda acest discount? Discountul se imparte in mai multe tipuri de comisioane. 1% din cumparaturi se duce la lyoness: 0,9 % direct firmei ( pentru a se intretine, pentru a plati angajatii...)0,1 % se duce la lyoness foundation ( scopuri caritabile ) 1 % revine direct noua in contul de la banca ( deci nu puncte, papitoi de plus sau alte chestii nefolositoare cum primim de la alte firme )0,5 % se duce catre cel care ne-a invitat in sistem , 0,5 % se duce catre cel care l-a invitat pe cel care ne-a invitat pe noi in sistem. ( deci sistem de fidelizare pe 2 niveluri).
    Pana acum s-au impartit 3% din discoutul acordat. Insa sistemul ofera intre 4 si 27 %. Ce se intampla cu restul de discout ( intre 1 si 24%)? Acest discout merge intr-o pusculita in contul nostru la Lyoness si ne va aduce profit mult mai mare, in functie de cat ajutam sistemul sa se dezvolte ( adica sa spunem oamenilor ca magazinele ne dau discout, si sa le face card de discount). Dupa cum am spus mai sus 0,5 % se duce catre cel care ne-a invitat si 0,5 % catre cel care l-a invitat pe el in sistem. Dar si noi primim acest procentaj de la cei pe care ii inscriem si de la cei pe care ii inscriu cei pe care i-am inscris noi. La un calcul simplu, sa zicem ca inscriem doar 10 prieteni care sa faca cumparaturi cu discount. Vor vrea ei sa se inscrie? Eu zic ca da de vreme ce oricum cumparau produse de la aceste firme, insa pana acum fara discount. Deci nu ne v-a fi greu. Sa zicem ca acesti prieteni consuma cu familia lor in medie 615 lei cumparaturi prin sistemul Lyoness ( valoarea este destul de mica, numai daca si-ar face cumparaturile casnice de la CARREFOUR ( care DA, este in sistem) ar cheltui aceasta suma lunar ). Asta inseamna 10prieteni * 615 lei/luna * 12 luni = 73800 lei cheltuiti prin lyoness /pe an * 0.5% = 369 lei/ an castig de la prietenii nostri. Dar daca si ei la randul lor dau informatia mai departe fiecare la inca 10 prieteni ( ceea ce nu e foarte mult) atunci noi vom avea 100 de indirecti. Si daca si acesti cumparatori cheltuiesc prin lyoness tot 615 lei lunar atunci noi vom castiga 3690 lei / an de la acesti oameni. 3690+369 = 4059 lei/ an . Nu sunt multi bani, pentru ca si munca noastra a fost mica, am aratat aceasta oportunitate doar la 10 prieteni. Dar haideti sa aratam la 20 de prieteni, atunci suma deja se dubleaza, ar fi cam un concediu bine meritat de 10 zile undeva in strainatate. Insa am prezentat doar 3 bonusuri pe care le castigam prin lyoness :
1. discout imediat 1%
2. bonus de partener direct 0,5 %
3. bonus de partener indirect 0,5%
    Mai sunt inca 7 bonusuri cu mult mai valoroase decat cele prezentate mai sus. Cele de mai sus sunt pentru cei care nu vor sa se implice, cei care vor sa construiasca aceasta retea, vor avea mult mai mult de castigat. Acum sunt aproximativ 1 600 000 clienti Lyoness in tot sistemul si 150 000 sunt din Romania, deci piata este inca mare.
     Inscrierea in sistem este gratuita si va pot face inscrierea daca doriti, imi trebuie doar datele d-voastra, nume, prenume, adresa, data nasterii, adresa email, nume utilizator pe care-l doriti pentru inregistrare pe site si nr de telefon unde primiti informatii. V-am prezentat sistemul, insa nu v-am spus inca de firmele partenere Lyoness. In primul rand orice firma din Romania poate fi partenera Lyoness, din orice domeniu.
    Firme cunoscute in tara noastra partene sunt : Carrefour, Leonardo, House -of- Art, Fox , Levis, Cavaliere, Hervis Sport, Benzinariile Lukoil, Rompetrom, OMV, Petrom ( deci putem cumpara carburant cu discount ), Nalco, DOMO, Diverta, Kika + alte 1600 firme, toate le gasiti pe siteul oficial http://www.lyoness.ro/
Blogul lor oficial: http://www.lyonessromania.ro/
     Daca sunteti interesat sau aveti alte nelamuriri va raspund cu drag la intrebari. Cu increderea ca veti lua cea mai buna decizie, va multumesc pentru timpul acordat studierii acestui material si va astept cu un feedback.

O zi buna in continuare,

Oprican Gabriel

Ps: A fost o nebunie la Lyoness Sensation 2010 : http://www.youtube.com/watch?v=ixuE-wGBRCE"
     Trebuie sa mentionez ca intreg materialul este opinia si experienta personala a lui Gabriel si nu este cu caracter oficial dar personal ii multumesc. Va invit sa-i adresati si intrebari suplimentare iar pe Gabriel il rog sa va raspunda...daca doreste.